Тайсън Фюри срещу Усик: Регистрация и абонамент в DAZN за боксовото зрелище (стъпка по стъпка)


Тайсън Фюри срещу Усик: Регистрация и абонамент в DAZN за боксовото зрелище (стъпка по стъпка)
Снимка: GettyImages; колаж: Sportlive.bg

5325 0

Боксовите фенове вече знаят, че DAZN е тяхното място за най-големите битки в професионалния бокс. Стрийминг платформата има договори с най-големите имена в света на бойните спортове, сред които Антъни Джошуа и Канело Алварес, а освен това е в отлични отношения със Саудитска Арабия, където се случва истинска революция в бокса и тепърва предстоят величествени битки в Рияд, спонсорирани от бездънните джобове на арабските петромилиардери.

И най-големият двубой „чука“ на вратата – Тайсън Фюри срещу Олександър Усик. Това е първият дуел за абсолютен световен шампион в тежка категория от 1999 година насам, както и изобщо първи в историята, обединяващ 4-те най-големи титли на федерации в бокса – IBF, WBC, WBA и WBO. WBO превърна голямата „тройка“ в „квартет“, след като беше универсално разпозната като една от най-големите федерации през 2007 година.

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

DAZN – твоето място за бокс, твоето място за Фюри – Усик

Феновете на бокса в България, а и в голяма част от света, ще могат да гледат зрелището от Рияд само по един начин – чрез регистрация и закупуване на „пей-пър-вю“ събитието в DAZN (линк за регистрация и абонамент).

Регистрацията става изключително лесно, като имате нужда само от няколко стъпки, които са следните:

  • Влезте в сайта на DAZN (линк за сайта на DAZN)
  • Изберете опцията "Sign up now" или „Buy now” от линка към събитието Фюри – Усик.
  • Изберете плана си (при закупуване на pay-per-view събитието, получавате първия месец безплатно)!
  • Въведете данните, които се изискват - име, фамилия, имейл и парола (паролата се въвежда само един път, така че внимавайте, когато я пишете)
  • След това ще бъдете прехвърлени в следващия етап на регистрацията, в който трябва да заплатите абонамента. Приемат се различни методи за плащане.

Цената на мача е фиксирана – 39.99 лева. Това е една от най-ниските цени за Европа, като за сравнение – на Острова цената е над 60 лева, докато в САЩ – над 130 лева!

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Ако не желаете да заплащате допълнително за абонаментен план към DAZN, можете да прекратите абонамента си по всяко време през “Settings” на Вашия профил.

Също така е важно да подчертаем, че изборът на 12-месечен план е на по-ниска цена (19.99 лева на месец срещу 24.99 лева на месец стандартна услуга), но не можете да прекратите договора в рамките на следващите 12 месеца!

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Често задавани въпроси за DAZN

Колко струва/колко трябва да платя за Фюри – Усик?

Боксовият двубой е „pay-per-view” събитие в цял свят – тоест може да се гледа само срещу заплащане. Цената на пакета е 39.99 лева, като в него се включва цялата галавечер, гледане по всяко време в следващите 30 дни и много други бонуси. Един от тях е – безплатен абонамент за 1 месец при закупуването на мача?

Трябва ли ми абонамент към DAZN за Усик – Фюри?

Да, като независимо от избрания план, първият 30-дневен абонамент ще е безплатен при закупуването на „pay-per-view” събитието.

Колко струва абонаментът в DAZN?

Стандартната цена е 24.99 лева на месец. Цената, включена в годишния пакет, е 19.99 лева, но задължително се плаща всеки месец и абонаментът не може да бъде прекъснат.

Усик срещу Фюри ще струва 39.99 лева на българските потребители

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички