Американец: Видно е, че Кличко взема хормона на растежа


Американец: Видно е, че Кличко взема хормона на растежа
Снимка: Getty Images/Guliver

8623 0

Докато в Украйна се радват на световната титла на човека, който през целия си живот не е внесъл нито един цент данъци в хазната, критиците на Владимир Кличко от САЩ и Русия бяха на друга позиция. Въпреки категоричния успех, фенове продължиха да твърдят, че остава нещо съмнително, пише "Преса".

"Дали някога Владимир Кличко ще се подложи на реален допинг тест? Дали ще даде кръв, за да се види какво всъщност има в тялото му? Почеркът на честата употреба на хормона на растежа при него е виден от разстояние“, хвърля сянка върху смазващото превъзходство на украинеца Кристофър Стампър, американски привърженик на професионалния бокс, който следи развитието на тежка категория от десетилетия.

"Кличко знае, че ако се боксира в САЩ, ще трябва да даде кръвен тест, а резултатите от него може да го вкарат в затвора. Това е истинската причина той да предпочита да се бие в Европа“, убеден е Стампър.

Според правилата на немската федерация по професионален бокс след официална среща участниците са длъжни да дадат само урина за контрол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички