Грациите: Имаме още много работа


Грациите: Имаме още много работа
Снимка: Боби Тошев/БГНЕС

1223 0

"Мисля, че сме от отборите, с които ще се съобразяват през тази година, но това е само един турнир, от тук нататък ни предстоят сериозните състезания, така че не искам да изпадам в излишна еуфория", каза още Ананиева.

"Харесаха се съчетанията, освен съдиите, и публиката ги хареса", сподели капитанката Михаела Маевска.

"Грешките ни не бяха на някой сложен елемент, не сме на етап, на който да ги изпълняваме без грешка, така че не се притесняваме. Не ни е за първи път да бием рускините, така че самочувствието ни е едно и също, просто се надяваме да продължаваме да имаме шанс да ги побеждаваме", коментира Маевска.

Ренета Камберова призна, че ансамбълът има още много работа върху съчетанията. "Уредите са нови, съчетанията са нови и за нас бе интересно как ще протече това състезание. Останахме доста доволни, но има ужасно много работа, която ни чака. От това, което видяхме и видяха съдиите, имаме много неща за оправяне и ни чака много работа. По-трудни са сегашните съчетания, въпреки че са по-подредени визуално, те изобщо не са лесни".

Тя разкри, че всички гледат по различен начин на ансамбъла след спечелената световна титла в края на миналата година.

"Съперничките, съдиите, всички хора ни приемат по много по-различен начин. Гледат по-сериозно на нас, гледат повече в дълбочина, гледат малките неща, което преди не са гледали. Вече абсолютно всичко е от значение. Целите са да играем без грешка, защото през първия ден устискахме, но във втория имахме грешка и в двете съчетания, даже едната беше моя, която ни коства сребърния медал. Има върху какво да работим, освен физически, така и психически", каза Камберова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички