Кобрата: Харис не е от моята класа, Кличко рискува да загуби пак


Кобрата: Харис не е от моята класа, Кличко рискува да загуби пак

2042 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев смята да не подценява съперника си тази вечер на ринга - Морис Харис, въпреки че смята, че той не е от неговата класа.

"Добър е. Има мачове и е опитен. Аз обаче мисля, че не е от моята класа. Не трябва да има никакво подценяване, защото все пак е бокс и трябва да играя на 100%. Видяхте, че в мача за световната титла имаше малко подценяване от световния шампион и веднага се получават неприятни изненади“, коментира Пулев преди мача, цитиран от "Дарик".

"Едва ли самият Александър Устинов е очаквал този нокаут. В нокаута има и малко случайност. Аз мисля да си играя моята игра и да гоня моя стил, да демонстрирам моите силни страни. Въпросът е да победя“, допълни Кобрата.

Той сподели, че не е имал много време за почивка и не се чувства възстановен напълно, тъй като ръката още го боли.

"Правя процедури, които облекчават самата контузия. Аз си мисля, че ще мога да се боксирам, въпреки че чувствам все още болка. Трябва да съм концентриран и да не мисля за това изобщо", категоричен е той.

Пулев коментира и детронирането на супер шампиона Владимир Кличко от Тайсън Фюри.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

"Не очаквах да дадат на Тайсън Фюри да спечели, тъй като там всичко е преценено и се предвижда до най-малката подробност. Очаквах да го ощетят. Изненадах се определено. Кличко рискува да загуби отново, защото Фюри сега ще набере енергия и ще има още повече сили за един следващ двубой“, заяви българският боксьор.

Мачът между Пулев и американеца е тази вечер около полунощ в Хамбург. Кобрата ще опита да постигне 22-ра победа в кариерата си като професионалист и 12-а с нокаут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички