Кобрата може да се бие срещу скромен бразилец


Кобрата може да се бие срещу скромен бразилец
Снимка: kubratpulev.bg

1081 0

Бразилец е сред потенциалните съперници на Кубрат Пулев за официалното му завръщане в професионалния бокс след близо едногодишна пауза, съобщава вестник "24 часа". Кобрата трябва да излезе на ринга съвсем скоро - на 26 септември, но мениджърите и треньорите му от „Зауерланд" все още не са обявили срещу кого ще се бие.

Преди десетина дни се появи информация, че са водени преговори с известния колумбийски боксьор Карлос Такам, който във визитката си има 32 победи, 2 загуби и 1 равен. Оказа се обаче, че има голяма вероятност най-добрият ни профибоксьор да излезе и срещу бразилец с малко по-скромни показатели.

Иринеу Беато Коща има 17 победи и 4 загуби. Три от пораженията му са в последните четири срещи.

Информацията за бразилеца бе приета противоречиво от феновете на бокса. Според някои от тях Пулев има нужда от победа над стойностен съперник, която да разсее съмненията, че едва ли отново ще стигне до нов мач за световна титла. Други пък са на мнение, че един нокаут ще помогне повече за самочувствието му.

Самият Пулев разкри, че вече се чувства готов за нова атака, а нокаутът от Владимир Кличко му е послужил като добър урок.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички