Запорирани сметки и съмнения за тероризъм: Kошмарната седмица на Хабиб Нурмагомедов


Запорирани сметки и съмнения за тероризъм: Kошмарната седмица на Хабиб Нурмагомедов
Снимка: GettyImages

2108 0

Според различни медии банковите сметки на Хабиб Нурмагомедов са запорирани поради данъчни задължения в размер от 3 милиона евро. Бившият шампион на UFC се отказа от ринга през 2022 година, оставайки непобеден с перфектен MMA рекорд от 29-0.

Хабиб Нурмагомедов

Въпреки опитите на босът на UFC Дейна Уайт да го върне обратно на октагона за 30-та последна битка, дагестанецът неколкократно отказа поради обещание, което е дал на своята майка. Той е дал дума, че след кончината на своя баща и треньор повече няма да се върне на ринга.

Запорираните сметки на Нурмагомедов

Доста руски медии съобщиха, че банковите сметки на спортиста са запорирани. Руската федерална данъчна служба сякаш също потвърди излязлата новина, след като съобщи, че са взети мерки да се накаже посочения данъкоплатец.

Още: Преди и след Конър Макгрегър: Как Хабиб Нурмагомедов РАЗБИ системата и стана милионер?

След като бяха потърсени за отговор представителите на Нурмагомедов, те отрекоха той да укрива данъци. Те също така допълниха, че той продължава да е с активно участие в различни бизнес проекти.

Тежката седмица за боеца

Това не е първата новина през последните дни, в която медиите съобщават за проблеми на Хабиб. На 28 юни „Sports Illustrated” публикува материал, в който се разкрива, че в залата на руснака е имало посещение на множество полицаи. Те са извършили претърсване в неговата зала. Това идва на фона на наскорошния терористичен акт, който се състоя в Дагестан. По-интересното е, че един от убитите терористи е бил MMA боец, който е провел тренировъчен лагер за няколко месеца в залата на Нурмагомедов. Това наложи полицията да я претърси през тази седмица.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

„Този терорист не е наш студент, това са пълни глупости, лъжи. Да, той проведе тренировъчен лагер за известно време тук, но той никога не е бил част от нашия тим“, заяви самият Хабиб по повод убития терорист и неговите връзки с това лице.

Още: Путин няма да е доволен: Хабиб Нурмагомедов се обясни в любов на... американците

Конър Макгрегър оплю Хабиб

Големият съперник на Хабиб Нурмагомедов от дните му в UFC – Конър Макгрегър, веднага реагира на тази новина и използва социалната платформа “X”, за да захапе за пореден път дагестанеца.

Конър Макгрегър

Неговите постове впоследствие бяха изтрити, но в тях ирландецът сподели за правотата си в това, че още преди време е разкрил за Хабиб, че е терорист. В друг туит пък нападна словесно неговия мениджър Али Абделазиз.

Една от най-секси боксьорките скочи на Хабиб за призива му да се премахнат момичетата на ринга

Мини Хабиб се нахвърли на Роналдо: Аз съм по-голям! Единственото, което прави, е...

"Кеф": Как реагира Майк Тайсън, когато Хабиб налетя на бой пред очите му (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички