Бе до Григор Димитров през целия Ролан Гарос: Накрая му нанесе "удар под кръста"


Бе до Григор Димитров през целия Ролан Гарос: Накрая му нанесе "удар под кръста"
Снимка: Getty Images / Колаж: Actualno.com

26088 0

Григор Димитров напусна Ролан Гарос, но донесе много положителни емоции на всички българи, на феновете му из цял свят, както и на неутралните привърженици, избрали да го наблюдават на живо в Париж. Той отпадна от Яник Синер, след като за първи път в кариерата си стигна до четвъртфиналите.

Един от хората, които най-видно подкрепяха Гришо, бе красавицата Ализе Лим. Французойката, която е бивша тенисистка, бе на трибуните за рещите на Гришо и категорично заемаше неговата страна, въпреки че в момента се подвизава като репортер и анализатор за Eurosport.

Дори се стигна до въпроси към 33-годишният българин за отношенията му с нея, но той отрече да са заедно, като обясни, че се познават от 14-годишни. Димитров призна и че не разбира защо всеки път, когато го забележат с жена, започват слухове, че са заедно.

Още: Невиждана сума пари: Григор Димитров спечели колосално богатство от Ролан Гарос

Ализе Лим бе на линия за Eurosport и при срещата на Григор срещу Яник Синер. След кошмарното начало на българина тя се включи с кратък коментар, който беше доста критичен и засегна леко болна тема.

Ализе Лим с "удар под кръста" срещу Григор Димитров

Ализе Лим и Григор Димитров

А именно тази със слабата психика на Димитров. Още от времето, когато бе суперталант и бе нарична "Бейби Фед", като се смяташе, че този прякор го смазва. Според мнозина именно това попречи на българина да е номер 1 и да печели турнири от Големия шлем, тъй като таланта и качествата неоспоримо ги има.

Още: Навътре в топ 10: Григор Димитров напред в ранглистата след чудесата на Ролан Гарос - прибавя куп точки

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

"Нямаше нищо, което да отбележим в играта на Григор, тъй като Синер диктуваше играта. Синер атакуваше бекхенда на Григор. Григор Димитров не може да остане в разиграването след по-слаб първи сервис. Може би психически не е готов за мача.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА СЕКСАПИЛНАТА ПРИЯТЕЛКА НА ГРИГОР ДИМИТРОВ

Езикът на тялото не показва да е много вдъхновен от случващото се. Трябва да се движи повече и да се подготвя по-добре за ударите си, ако това не се случва, Яник ще диктува играта" - заяви тя след неуспешния старт за българина. 

А още в началото на турнира ТОП красавицата се закачи с Григор Димитров, а двамата грейнаха с усмивки (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички