"Димитров и Алкарас са любимите ми играчи - играта на Григор е като на Федерер"


"Димитров и Алкарас са любимите ми играчи - играта на Григор е като на Федерер"
Снимка: Getty Images/Guliver

1297 0

Американският тенисист Бен Шелтън заля с комплименти първата ракета на България Григор Димитров. 23-ият в световната ранглиста, който само преди няколко седмици бе срещу Гришо и Европа в Laver Cup, призна, че именно българинът и Карлос Алкарас са му любимите тенисисти.

"Обичам да гледам Алкарас и обичам да гледам Григор Димитров. Това са двамата ми любими играчи. Алкарас е страхотен атлет, който умее да изпълнява всеки един удар от тенис учебниците и винаги е в състояние да забавлява от публиката, а усмивката не слиа от лицето му. Карлое има ярко изразен характер на корта и ми харесва, че той събира в себе си едновременно образ на шоумен играч на възможно най-високото ниво.

И Бен Шелтън сравни Григор Димитров с Роджър Федерер

Григор пък играе играта толкова красиво. Смятам, че нещата, които прави на корта са доста сходни на това, което виждахме от Роджър Федерер. Перфектна техника, слайс, сервис; той изпълнява безупречно технически всеки един удар, така че обожавам да го гледам" - призна Шелтън.

Междувременно стана ясно, че секссимвол и топ шампион на световния спорт подновява кариерата си - тя обяви Григор Димитров за "любимия ѝ".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички