Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме втория му мач на тенис Мастърса в Рим?


Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме втория му мач на тенис Мастърса в Рим?
Снимка: Getty Images

6587 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи Йошихито Нишиока в във втория кръг на турнира в Рим, част от сериите "Мастърс 1000". В третия кръг е в ролята на още по-голям фаворит срещу Теренс Атман, който е под номер 137 в световната ранглиста.

Французинът е на 22 години и не е изненада, че до този момент не се е срещал с Григор Димитров, който на 16-и май ще отпразнува своя 33-ти рожден ден. За да стигне до този мач, Атман преодоля Лоренцо Музети, след като италианецът загуби първия сет с 5:7, но във втория се отказа поради травма при 0:1.

Мачът между тях е втори от програмата на корт Grand Stand, която започва в 12:00 часа българско време. Първият мач на корта е между Франческо Пазаро и Нуно Боржеш. Веднага след края на тази среща идва ред и на Гришо, което означава, че мачът му трябва да започне около 13:30 часа.

След тях на корта предстоят и следните мачове: Сара Сорибес Тормо срещу Йелена Остапенко (не преди 16:00 часа българско време), Даниел Колинс срещу Каролин Гарсия и Бен Шелтън срещу Джиджен Джан.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Теренс Атман?

Григор Димитров в Рим

Сблъсъкът между Григор Димитров и Теренс Атман ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички