Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо в Лондон?


Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо в Лондон?
Снимка: Getty Images

5192 0

Григор Димитров продължава участието си на турнира "Куинс клуб" в британската столица Лондон. Българинът ще срещне американския представител Себастиан Корда на 1/8-финалите на надпреварата, която се провежда на любимата му настилка - тревата.

"Куинс клуб", който е част от сериите на "ATP 500" е един от любимите турнири на Григор Димитров и той го уважава с участието си всяка година. Самият Гришо е победител от изданието му през вече далечната 2014 година.

Григор Димитров срещу Корда на Куинс клуб

Още: Неприятно: Григор Димитров излиза за мач №2 в Лондон срещу Корда в много неудобно за гледане време

До момента Гришо и Себастиан Корда са се изправяли един срещу друг на два пъти. Първата среща бе през 2022 година във Вашингтон, където американецът създаде проблеми на хасковлията и го победи с 4:6, 6:1, 6:2. Тази година (2024) двамата отново се изправиха един срещу друг на 1/16-финал на турнира в Марсилия. Тогава Гришо успя да вземе реванш. Григор бе безкомпромисен и се наложи с 6:1, 7:6(5).

Победителят на 1/8-финала между Гришо и поставения под №23 американец ще продължи към четвъртфиналната фаза, където ще срещне победителя от мача между Ринки Хиджиката (Австралия) и Матео Арналди (Италия).

Къде да гледаме Григор Димитров - Себастиан Корда по ТВ?

Двубоят е втори в програмата на Централния корт, която стартира в 14:00 часа (българско време) и ще започне веднага след мача между Матео Арналди и Ринки Хиджиката. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на Max Sport 1, а Вие ще имате възможността да го проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Още: Познат съперник, измъчил максимално Григор Димитров, е следващият му опонент в Куинс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички