Григор: Уверен съм, нещата си идват по местата


Григор: Уверен съм, нещата си идват по местата
Снимка: Getty Images/Guliver

1216 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е доволен от себе си, след като постигна бърза победа в първия си мач на турнира в Маями. Единадесетият в света се наложи с 6:2, 6:2 над Васек Поспишил.

"Чувствам се много добре, защото това бе първият ми мач, в който печеля без да загубя сет от доста турнири насам. Денят беше добър за мен. Мисля, че показах добър и стабилен тенис и не дадох много шансове на съперника", коментира Григор с увереност.

"Бях наблюдавал първия мач на Поспишил и знаех какво да очаквам. Преследвах шанса си, когато имах възможност на негов сервис и това ми донесе успех", разкри коза си българинът.

Димитров сподели, че още търси ритъма си и верния път към постоянството и победите.

"Началото на всеки нов сезон не е лесно, особено ако е след година като тази, която имах аз през 2014-а. Имах някои препятствия през новия сезон, но трябва да намеря верния път. Мисля, че нещата си идват по местата си и се справям добре, но най-доброто тепърва предстои. Начинът, по който започнах турнира, дава самочувствие и е добра основа да продължа уверено напред", каза още младият тенисист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички