Потвърдиха какво точно спира Григор Димитров да играе на Лейвър Къп


Потвърдиха какво точно спира Григор Димитров да играе на Лейвър Къп
Снимка: GettyImages

1025 0

Българската тенис звезда Григор Димитров не беше включен в решаващите мачове на третия ден от престижния турнир Лейвър Къп. Според помощник-капитана на отбора на Европа, Томас Енквист, Димитров не е успял да се възстанови физически, което го е лишило от участие в откриващия мач на двойки, където трябваше да играе заедно с Карлос Алкарас.

Стана ясно защо Гришо няма да играе на Лейвър Къп

Още: Жалко: Отбор Европа без Григор Димитров и в ден №3 на Лейвър Къп

"Имахме големи планове за Григор. Вярвахме, че можем да го използваме в последния мач на двойки, но за съжаление, контузията му го направи невъзможен избор за днешния ден. Въпреки това имаме невероятно силен отбор и вярваме, че останалите играчи могат да направят всичко необходимо, за да обърнем резултата и да спечелим турнира", каза Енквист.

Григор Димитров, който впечатли с изявите си през първите дни на турнира, беше първоначално планиран да се включи в решаващ мач на двойки заедно с испанската звезда Карлос Алкарас. За съжаление, физическото му състояние не позволи на капитаните на Европа да го включат във финалния ден на състезанието.

Това представлява сериозен удар за отбора на Европа, който се нуждаеше от силно представяне, за да има шанс за победа. В отсъствието на Димитров, Карлос Алкарас и Каспер Рууд бяха избрани да играят заедно на двойки, като задачата им беше да компенсират липсата на българина и да помогнат на тима в решителните моменти.

ВИДЕО: Големият Гришо с малък жест, който бе забелязан и от критиците му

Случи се немислимото за Григор Димитров - и то преди ключовата част от сезона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички