Рафаел Надал - Карлос Алкарас по ТВ: Кога и къде да гледаме епичния мач - точен час?


Рафаел Надал - Карлос Алкарас по ТВ: Кога и къде да гледаме епичния мач - точен час?
Снимка: Getty Images

343 0

Рафаел Надал излиза за вероятно последния си мач на индивидуално ниво в тениса. Както е известно, той ще приключи легендарната си кариера със срещи за Испания на Купа "Дейвис". Преди това обаче се впуска в зрелището, наречено "Шлемът на шестимата крале". А на полуфиналите там ще срещне Карлос Алкарас.

Карлитос и Яник Синер започнаха от четвъртфиналите, където отстраниха другите двама участници - съответно Холгер Руне и Даниил Медведев. Иконите Надал и Новак Джокович пък се включват директно от полуфиналите, като сърбинът ще премери сили с италианеца в другия полуфинал.

Това е турнирът с най-голяма печалба за победителя в историята на този спорт. Демонстративната надпревара се провежда в Рияд, като всеки участник има гарантирани поне 1.5 милиона долара. Големият победител пък ще си тръгне с умопомрачителните 6 милиона долара.

Кога и къде да гледаме Рафаел Надал срещу Карлос Алкарас?

Срещата между Карлос Алкарас и неговият идол ще бъде вторият полуфинал за деня и ще се състои от 21:00 часа българско време. Настилката е традиционната за подобни събития - хард на закрито.

Поне засега няма българска телевизия, която да е обявила, че ще излъчва пряко състезанието. Срещите обаче ще бъдат налични за гледане напълно безплатно от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация тук).

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

От скоро, компанията предлага безплатен план на своите нови потребители, като единствено трябва да имате регистрация в DAZN. Всеки, който иска пълен достъп до платформата, може да избере месечен план, но някои от продукциите на компанията ще са налични напълно безплатно без плащане на абонаменти.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: След като се регистрирате, вероятно ще бъдете препратени към страница за покупка на боксово събитие и/или месечен абонамент. Просто затворете прозореца, влезте на ново в сайта и ще можете да гледате селектирано съдържание в платформата безплатно. В това число и турнира на шестимата крале.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички