Сесил взе само гейм от италианка в Истанбул


Сесил взе само гейм от италианка в Истанбул
Снимка: Getty Images/Guliver

1354 0

Сесил Каратанчева отпадна от тенис турнира  в Истанбул след тежко поражение от италианката Франческа Скиавоне с 0:6, 1:6. Срещата продължи само 58 минути

Българката се представи много под нивото си. Тя направи осем двойни грешки и проби само един от геймовете на ветеранката, която в момента заема 85-та позиция в световната ранглиста. В същото време Каратанчева не успя да спечели нито едно свое подаване.

Първият сет продължи само 20 минути, в които Скиавоне не даде абсолютно никакви шансове на слабо сервиращата Сесил, чиято игра бе изпълнена и с непредизвикани грешки.

Серията на италианката продължи и тя поведе с 3-0 във втория сет, след което Сесил стигна до първата си възможност за пробив. Тя поведе с 0-30 и след няколко дюса, най-накрая записа гейм на сметката си.

Българката обаче не успя да спечели своето подаване и от шестия си опит, с което резултатът стана 4-1, а с рутинен гейм Скиавоне се доближи на един от втория кръг.

Каратанчева отрази три мачбола, но на четвъртия отново се огъна и мачът свърши за по-малко от час със седми брейк за 35-годишната Скиавоне.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички