Шокира Григор Димитров + още 4 ТОП имена: Сензационно стана шампионът


Шокира Григор Димитров + още 4 ТОП имена: Сензационно стана шампионът
Снимка: Getty Images

2083 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завърна с победа след контузията, получена на Уимбълдън. Веднага след това обаче отпадна от Алексей Попирин, въпреки че поведе в сетовете и въпреки че пропусна три мачбола.

След успеха над Григор Димитров: Попирин спечели Мастърса в Монреал

Австралиецът обаче показа, че това не е било никак случайно. Освен че сломи Бен Шелтън преди Гришо, след българина се справи още с Хуберт Хуркач и Себастиан Корда, за да стигне до мач за трофея срещу Андрей Рубльов.

Срещу руснака Попирин постигна поредна впечатляваща победа и го сломи с 6:2, 6:4, за да вдигне трофея на турнира в Монреал, който е част от престижните серии "Мастърс 1000".

Попирин успя да пробие своя опонент на нула още в първия гейм на мача, с което даде сериозна заявка. След още един пробив в петия гейм, австралиецът съумя да затвори първия сет при 6:2 в своя полза.

Вторият сет отново започна с доминация и ранен пробив от страна на Попирин. Рубльов успя да върне пробива в шестия гейм, но при своето подаване не успя да затвърди, а Попирин съхрани пробива си аванс и поведе с 4:3, след което затвори мача при своя сервис гейм, за да спечели втория сет, мача и трофея от Монреал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички