"Той не очакваше" - Григор Димитров обясни как е надиграл Марожан, а за Бергс изтъкна: Това не е случайно


"Той не очакваше" - Григор Димитров обясни как е надиграл Марожан, а за Бергс изтъкна: Това не е случайно
Снимка: Getty Images

2742 0

Първата ни ракета в мъжкия тенис - Григор Димитров, сподели впечатленията си след победата с 6:0, 6:3, 6:4 срещу Фабиан Марожан във втория кръг на Ролан Гарос.

Припомняме, че при резултат 6:0, 5:3 двубоят бе спрян заради дъжда, но след това Гришо успя да приключи унгареца, преди над Париж отново да завали...

Коментарът на Григор

"Времето определено е фактор. Исках да приключа мача възможно най-бързо. Доволен съм, че приключих преди дъжда. Мисля, че е много важно да останеш фокусиран в моменти като този. Много е лесно да загубиш концентрация, когато има спирания или лежиш прекалено много в съблекалнята", започна хасковлията пред "Sportal".

Григор Димитров

"В начало на мача бях много съсредоточен, използвах всяка една негова грешка и бях агресивен, което според мен той не очакваше. На много от геймовете, особено в началото, искаше само да влезне в разиграване и да се опита да играе неговата игра, но имах доста добър поглед върху играта днес и мисля, че това ми помогна много".

По-късно днес, 31-ви май, Димитров ще премери сили с белгиеца Зизу Бергс на 1/16-финалите във Франция (кога и къде да гледаме мача?).

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

"Той има някои добри резултати. Щом се е класирал за третия кръг - това не е случайно. Няма да се фокусирам върху това срещу кого излизам, а от моята страна на мрежата - колко добре мога аз да играя и какво мога да променя", обясни 33-годишният българин.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Григор Димитров заработи съблазнителна сума с достигането до 3-тия кръг на Ролан Гарос!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички