ВАЖНА информация за билетите за мача Григор Димитров - Новак Джокович в България


ВАЖНА информация за билетите за мача Григор Димитров - Новак Джокович в България
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

15530 0

Голямата новина на седмицата в България е обявяването на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович. Това е първи и вероятно последен двубой за сърбина на българска земя, като той ще дойде у нас малко повече от месец след олимпийското си злато. 

За Гришо това също ще е първи двубой у нас от няколко години насам, след като спря да участва на Sofia Open. Битката е организирана от фондацията на българския тенисист. 

Григор Димитров срещу Новак Джокович в исторически за България дуел

Какво трябва да знаем за продажбата на билетите и събитието? 

Демонстративният двубой между Гришо и Ноле ще се проведе на 17-ти септември в зала "Арена София". Това прави празника на София още по-специален, тъй като най-великият тенисист (според мнозина) ще се изправи срещу най-великия тенисист в българската история. 

Събитието ще има телевизионно излъчване, като BTV Action ще предава на живо. Билети за мача има - ето и всичко, което трябва да знаете: 

Кога започва продажбата на билетите? 

На 08.08 (четвъртък) в 08:00 часа сутринта започва официалната продажба на билети за събитието. Билетите ще могат да се закупят в сайта на "Ивентим" (eventim.bg). Максималният брой билети, който може да се закупи в една сесия, е 8. 

Цена на билетите 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Билетите са в 3 ценови класа и са както следва: 

  • 80 лева
  • 130 лева 
  • 180 лева 

ВИП билети, както и такива за ложите, не се знае дали ще се продават, но има няколко такива зони, най-вече разпределени около корта. 

Продаваха ли предварително билети за мача? 

Да, във вторник течеше продажба на билети за събитието, като 1/4 от залата беше пусната в продажба. Билетите бяха изкупени за норматив (около 2-3 часа). Въпреки информациите, че залата е разпродадена, това към 07.08.2024 не е вярно - над 50% от капацитета на залата ще бъде пуснат в продажба в четвъртък в 08:00 часа. 

Разпродадена ли е залата? 

Не - към днешна дата (07.08) не е разпродадена. Въпреки това - очаква се бързо да свършат билетите за Димитров - Джокович, така че всеки, който иска да гледа на живо в залата, трябва да побърза и да си закупи билет възможно най-рано. 

Продажба "на черно" 

Да - тече вече продажба на черно, след като голяма част от билетите бяха изкупени от хора, които ще продават "ценните хартийки" на вторичния пазар. Надценката се очаква да е много сериозна, като със сигурност ще се стигне и до немалък брой измами от недоброжелатели. 

ВАЖНО: Не се доверявайте на сляпо на хора, които продават билети на черния пазар! 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се стигна до мача Григор - Джокович: Димитров отговаря

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички