Салпаров: Лошо свършихме, но България направи много


Салпаров: Лошо свършихме, но България направи много
Снимка: БГНЕС

947 0

Либерото на националния отбор Теодор Салпаров изрази съжаление, че тимът ни не успя да спечели медал на Европейското първенство. Той обаче сподели, че България е направила много на турнира.

"Италия победи заслужено, въпреки че всички искахме да вземем този медал, защото както казах, едно да се окичиш с медала, а друго е да гледаш от трибуните. Лошо свършихме, но според мен България направи много на този турнир.", сподели Салпаров след мача с Италия.

"Не искам да броя четвъртите места, много е тежко. Искахме специално на това първенство, в България, да зарадваме хората. Всичко беше просто супер, но просто съдбата не ни даде малко шанс да прескочим французите.", добави националът.

Той коментира и евентуалните шансове на България, ако бяхме стигнали финала. "При тази емоция, при тази зала, при тази тръпка, едва ли щяхме да изпуснем Словения на финала."

"Имало е волейбол и преди нас, ще има и след нас. Клубовете отмират, но националния ни отбор върви. Жалко е, че не успяваме, защото цял живот блъскаш, а накрая не остава нищо в историята”, завърши Салпаров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички