Участник в "Мача на надеждата": Продажбата на билети не върви, нека напълним стадиона!


Участник в "Мача на надеждата": Продажбата на билети не върви, нека напълним стадиона!
Снимка: facebook.com/thestiliyanpetrovfoundation

4977 0

Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Илиан Стоянов-Коловати, обяви, че продажбата на билети за "Мача на надеждата" не върви. Събитието в София е утре, 6-и септември, от 17:00 часа. Живеещият в Япония бивш защитник призова все пак стадионът да се напълни заради голямата кауза на Стилиян Петров.

"За първи път се прави такова събитие в България. Похвално за Стилиян! За жалост, дочувам, че продажбата на билети не върви. Имам един апел към всички фенове – не само ултрасите на отборите, но и обикновените хора. Поне в деня на мача, ако напълним стадиона, ще съм най-щастливият човек! Това е една кауза за спасяването на човешки животи", коментира Стоянов пред bTV.

"Тук не става въпрос, че са дошли световни суперзвезди. Важна е каузата, заради която сме тук всички. Апелът ми е, ако може, да се напълни стадионът, за да помогнем на повече хора. Каузата е най-важна. Явно хората не могат да го разберат", допълва той.

Коловати разкри, че Петров му се е обадил относно събитието през март и той веднага е казал, че ще го подкрепи. Казва, че е готов да играе 90 минути, тъй като тренира и е във форма.

"Със Стилиян се познаваме от дълги години – още от младежкия национален отбор. Заедно влязохме и в мъжкия, Херо ни взе. По лагери сме били много в една и съща стая. Хора като него рядко се намират. Не само като човек, но и като приятел – готов да помогне на всички, ако може.

Той има вродени качества на лидер. Такъв не ставаш, такъв се раждаш. Това много му помага. Лъчезарен човек е, винаги усмихнат. Където и да е играе, навсякъде си е спечелил доверие", каза още Илиан Стоянов. А ето как можете да подпомогнете каузата на Стилиян Петров. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички