"Бързи и яростни": Маркъс Рашфорд с неочаквано и абсурдно оправдание, че карал с превишена скорост


"Бързи и яростни": Маркъс Рашфорд с неочаквано и абсурдно оправдание, че карал с превишена скорост
Снимка: GettyImages

1556 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е използвал доста любопитно оправдание, за да се измъкне след нарушение и превишена скорост. Той е казал пред съда, че е смятал, че е бил следен, когато е минал покрай необозначена полицейска кола със скорост от над 165 км/ч.

Рашфорд не е успял да се измъкне от глоба и отнемане на книжката

Английският национал получи шестмесечна забрана за шофиране след превишена скорост на магистрала M60 през декември 2023 г., според съдебните документи. Скоростта му е била отчетена от полицейската кола, която последвала футболиста и след това гое  заговорила.

Според изявление, предоставено на съда от арестуващия служител, звездата на Манчестър Юнайтед каза, че вярва, че е бил следван от бяла кола. В този момент, според изявлението, на 26-годишния мъж е казано, че трябва да се свърже със службите за спешна помощ.

Рашфорд се появи в магистратския съд на Солфорд чрез видеовръзка в четвъртък (18 юли). Футболистът, който шофира своя "Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow" по това време, получи глоба от 1 666 паунда в допълнение към забраната си за шофиране и беше осъден да плати допълнителна такса за съдебни разноски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички