Съпругата на Шумахер откачи - съсипа бившия пилот: Колко трябва да си жалък...


Съпругата на Шумахер откачи - съсипа бившия пилот: Колко трябва да си жалък...
Снимка: GettyImages

8402 0

В чудовищни размери се развива скандалът в семейство Шумахер, след като бившият пилот във Формула 1 - Ралф, призна пред света, че е гей. 

Обвиненията

Бившата му половинка - Кора, даде да се разбере пред германска медия, че винаги е подозирала своя съпруг, че е хомосексуалист, но той никога не е казал истината в очите ѝ. 

Иска ми се Ралф да ме беше въвлякъл или поне да ме беше направил част от решението си, това щеше да е знак на уважение. По време на кариерата му във Формула 1 в падока се носеха много слухове. Помолих го да изясни дали това, което се говори, е вярно, но той винаги отричаше, казваше ми, че си въобразявам всичко и че може би имам нужда от психологическа помощ", сподели Кора пред Der Spiegel.

Отговорът на Шумахер и реакцията на бившата

Бившият пилот не се забави с отговора, като извади чатове с участието на Кора, в които тя е поздравила двойката през 2023 година - дълго време преди интервюто на дамата пред германската медия. 

"След всички тези спорове искам да уточня, че Кора ни поздрави през септември 2023 година, защото мислеше, че сме се омъжили, както виждате от съобщенията към Етиен. Срамно е, че тя разпространява лъжи. Двамата с Етиен искаме да бъдем оставени на спокойствие", написа братът на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер в социална мрежа. 

Кора Шумахер

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Това обаче не е краят на свадата между бившите съпрузи. Тя веднага реагира на извадените съобщения, като подчерта, че това е било опит да накара Ралф да си признае след години на лъжи между двамата. 

"Колко жалък трябва да си, за да публикуваш съобщения , за да докажеш истината? Сериозно ли ме съдиш вече 10 години, твърдейки че не защитавам личните ти права? Вместо това можеше да дойдеш и да ми кажеш истината. Съобщението ми в WatsApp беше опит да изкопча истината от него", отсече блондинката. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички