ВИДЕО: Хиляди искат Хулиан Алварес да се раздели с приятелката си


ВИДЕО: Хиляди искат Хулиан Алварес да се раздели с приятелката си
Снимка: GettyImages

12293 0

Хулиан Алварес безспорно се превърна в една от най-големите звезди на Аржентина по време на Мондиал 2022, след като вкара четири попадения и до последно имаше шансове да стане голмайстор на надпреварата.

През последните седмици той получи почивка от клубния си Манчестър Сити заради триумфа в Катар и не бе играл преди четирите си минути срещу Евертън в последния ден на 2022-ра година. 

Действията на приятелката му

Той обаче продължи да е под светлината на прожекторите и при шампионското му завръщане в Аржентина, където приятелката му Емилия Фереро го постави в конфузна ситуация при завръщането им родния Калчин.

Там група младежи се събраха и посрещнаха световния шампион в компанията на приятелката му, състезател по хокей. Именно дамата формира скандал в социалните мрежи, тъй като допусна феновете единствено да се снимат с приятеля й, но не и да им раздаде автографи.

Реакцията на феновете

В медийното пространство моментално осъдиха действията на Фереро, след като бе разпространено видео, на което се вижда, че тя не позволява на 8-годишно момче да получи подпис от Алварес.

Това обаче бе само началото на аферата, тъй като фен се обърна към портала Change.Org с искане Алварес да се раздели с Емилия Фереро. И колкото и комично да звучи петицията, тя бързо събра над 20 000 подписа.

"Хулиан, скъсай с "Мери Джейн", се казва в петицията, споделят от The ​​Mirror, като името е препратка към прякора на футболиста - "паяка". Именно "Мери Джейн" e името на любовта на филмовия персонаж - Спайдърмен. 
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички