Бьорн Борг напъхал пистолет в устата на втората си жена


Бьорн Борг напъхал пистолет в устата на втората си жена

3933 0

Лоредана Берте, втората съпруга на Бьорн Борг, направи скандални разкрития за шведската легенда на тениса в биографията си. Борг и италианската певица се запознават в Ибиса през 1988 година и само 12 месеца по-късно сключват брак, който приключва през 1992-а.

„Тези години се превърнаха в истински ад – пише в книгата си Берте. – Бьорн беше неизлечимо пристрастен към кокаина и се превърна в заплаха за околните. Докато бяхме в Милано, той просто излизаше на улицата и питаше всеки минувач за наркотици. Просто не му пукаше. Нито за репутацията му, нито за последствията", разказва Берте.

"Понякога искаше от мен назаем 5000 лири (официалната валута в Италия преди въвеждането на еврото – б. р.) и ми показваше, че е купил цяла кутия с дрога. Не се промени, винаги правеше едно и също. През 1989-а опита да се самоубие, но се спаси. И аз имам своята вина във всичко това, защото понякога играехме странни игри. Такива неща се случват между двама „луди“. Веднъж сложи пистолет в устата ми и поиска да играем на руска рулетка. Веднъж през 1991-а погълнах над 100 успокоителни", описва още тя.

"В един момент вече нямахме какво да си кажем. Всичко беше приключило между нас. Тогава Бьорн ми каза, че трябва да опитаме да правим секс с други хора. Нае цял етаж в един хотел и го напълни с проститутки. Отвращаваше ме, когато се опитваше да ме убеди да участвам в това. Тръгнах си, а на следващата сутрин помолих на рецепцията за лимузина, която да ме закара до летището. Отлетях за Лос Анджелис, наех стая в хотел, хвърлих телевизора на земята, скъсах кабела на телефона и се хвърлих в леглото с насълзени очи. Всичко беше свършило. Не го видях два дни, а когато той се прибра вкъщи, изхвърлих всичките му трофеи през прозореца. Бракът ни приключи през 1992-ра, но трябваше да се случи много по-рано. С Борг загубих чувствата и парите в банковата си сметка. Винаги плащах аз, защото милионерите никога нямат пари в джоба си“, завършва Берте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички