Виното, което Кирил Домусчиев пие, е абсолютно съвършенство за 5-цифрена сума (ВИДЕО)


Виното, което Кирил Домусчиев пие, е абсолютно съвършенство за 5-цифрена сума (ВИДЕО)

26801 0

Един от най-богатите българи и собственик на родния футболен гранд - Лудогорец, Кирил Домусчиев, разказа повече за своят начин на живот преди точно 10 години - вече далечната 2014-а. Тогава той взе участие в предаването "ДикOFF", където даде интервю пред небезизвестния журналист Сашо Диков.

Да бъдеш Домусчиев - виното, което вече струва 5 цифри

В интервюто успелият бизнесмен говори за своя живот - трудностите и насладите от него. В началото на дискусията му с Диков, собственикът на Лудогорец показва своята колекция от вина на журналиста, в която преобладава едно от най-скъпите такива в целия свят - шато Петрус.

Още: "Всичко е свързано": ЦСКА и промяната, "новите Домусчиеви", законът на ГЕРБ и ДПС

Кирил Домусчиев се наслаждава на вино за уникална сума

Справка на SportLive.bg показва, че средно една бутилка шато Петрус се е равнявала на 9200 лева през 2014-а година. Днес, благодарение на инфлацията, това удоволствие е стигнало уникалната средна сума от 13 500 български лева.

Мнението на Домусчиев за шато Петрус

"По принцип това е едно от най-реномираните вина. Сега, не искам да му правя лоша реклама, аз харесвам и други вина - въпрос на вкус! Това обаче е едно от най-скъпите в момента на пазара. Има и по-евтини години на шато Петрус, има и много по-скъпи", категоричен е за любимото си удоволствие Домусчиев.

Още: "Кирил Домусчиев беше в ЦСКА заедно с "титаните", а ние се доверихме на Гриша Ганчев"

По време на интервюто Кирил Домусчиев отправи и приятелска покана на Диков, като му заяви в прав текст: "Като бием Реал Мадрид те каня на една бутилка шато Петрус, съгласен ли си? Пък ако ни тръгне, ще изпием две".

Припомняме, че точно тогава - сезон 2014/15, Лудогорец успя да влезе в групите на Шампионска лига. Там разградчани се паднаха с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. "Орлите" бяха много близо до победата на родна земя срещу "кралете", но в крайна сметка допуснаха обрат и загубха с 1:2.

От Лудогорец към Кирил Домусчиев: Убедени сме, че ни предстоят още много незабравими мигове

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички