Нов скандал в семейство Икарди: Уанда сложила рога на Мауро с бодигарда си


Нов скандал в семейство Икарди: Уанда сложила рога на Мауро с бодигарда си
Снимка: Instagram

6098 0

Пореден скандал разтърси семейство Икарди. Според "AS" съпругата на футболиста на ПСЖ - Уанда Нара, му е изневерила с телохранителя Агустин Лонгейра. Всичко е започнало, когато аржентинката беше в тежко емоционално състояние, след като през есента на 2021 г. стана ясно, че Мауро ѝ е изневерил.

Тогава двойката почти стигна до развод, но успяха да запазят семейството си. По това време Уанда е завързала приятелска връзка с бодигарда, но с течение на времето тя е прераснала в любовна такава. Според испанския вестник през декември 2021 г. Нара е изневерила на Икарди с Лонгейра, когато е летяла до Аржентина. Двамата са били на частно парти, след което блондинката е отишла с него в апартамента си. По-късно футболистът разбрал за инцидента и уволнил бодигарда.

Прави впечатление, че когато историята беше разказана по телевизията, Лонгейра публикува снимка в социалните мрежи, на която гледа същото предаване на токшоуто, а по-късно публикува снимка в шапка, която му е подарена от г-жа Икарди. А ето каква палавница е жената, която едва не разведе Икарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички