"Вярно е, няма да лъжа... Имам трето зърно - ето го": Красавица показа какво "крие" (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


"Вярно е, няма да лъжа... Имам трето зърно - ето го": Красавица показа какво "крие" (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram

3380 0

Красивата американка Джес Гарднър е лекоатлетка и се състезава в дисциплината овчарски скок. Тя обаче набра огромна популярност не заради своите успехи в спорта, а заради лично признание, което направи.

22-годишната студентка в Небраска, която е с личен рекорд от 4,17 метра, призна, че има трето зърно. Тя получи въпрос по време на видео на живо, което засне, като отговори по следния начин на нейния последовател:

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА СЕКСАПИЛНАТА СПОРТИСТКА, КОЯТО ИМА ТРИ ЗЪРНА

"Вярно е. Имам трето зърно, няма да лъжа. Ето - вижда се, когато нося по-късни горнища, както и когато съм по бански. Преди ме беше срам, но то е факт. Преди сестра ми ме наричаше "тройното зърно" - споделя тя в кадрите, като едновременно с това показва и снимки (можете да видите видеото по-долу в материала).

Сексапилната спортистка с 3 зърна

Гарднър вече е много популярна в САЩ, но не заради спортната си кариера, която не е особено впечатляваща. Самата тя не я поставя на първо място. Гарднър има дипломи по бизнес администрация и бакалавър в реклама и пиар (връзки с обществеността), като иска да следва и медицина - очевидно залагайки повече на образованието си, отколкото на спорта.

Обича да рисува, да медитира, да ходи на йога, както и да поддържа тялото си. От скоро набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, като големият ѝ "удар" бе именно видеото с признанието, че има трето зърно.

В Съединените американски щати далеч не е първият с такова признание. Дори напротив - доста по-известни хора - актьори като Марк Уолбърг, Зак Ефрон и Тилда Суинтън, са признавали, че имат трето зърно. Националният здравен институт на САЩ се позовава на статистика, че близо 200 000 американци имат повече от две зърна.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ НА СЕКСАПИЛНАТА СПОРТИСТКА, КОЯТО ИМА ТРИ ЗЪРНА

@jessicagardnaa Replying to @Mike M ♬ original sound - JESS GARDNER

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички