Искрено и лично: Еден Азар разкри защо нямал желание да играе за Белгия


Искрено и лично: Еден Азар разкри защо нямал желание да играе за Белгия
Снимка: Getty Images

1876 0

Спортният нападател на Реал Мадрид - Еден Азар, сподели искрено, че не се е насладил мачовете с Белгия по време на Световното първенство в Катар.

Страната разочарова и не опроверга големите очаквания спрямо себе си, отпадайки още в групите на надпреварата. Малко по-късно Азар обяви напускането си на тима. В интервю с местния "HNL" той заяви, че е взел решението още преди срама на Мондиала.

"От известно време знаех, че ще спра след Световното първенство. Представянето в Катар не бе решаващо за избора ми. Разбира се, жалко е, че така се получи, но решението ми бе взето предварително. Просто беше време да спра", коментира Азар и продължи.

"Междувременно, новите момчета чукаха на вратата на националния отбор. Да не играя в Реал, а после да се присъединя към "червените дяволи" и да изляза на терена. Не ми харесваше това, особено защото новото поколение заслужава да играе", допълни още той.

Азар напусна националния тим на Белгия без особени фанфари и тържества. Той направи това чрез публикация в социалните мрежи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички