"Сигурен съм"! Кристоф Галтие разкри кога Лео Меси се завръща в ПСЖ


"Сигурен съм"! Кристоф Галтие разкри кога Лео Меси се завръща в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1464 0

Празненствата в Аржентина още не са приключили. "Гаучосите" ликуват след мечтания триумф на Световното първенство в Катар, а сред тях е и един от основните фактори за него Лео Меси.

Нямаше яснота кога точно легендарният аржентинец ще се завърне в игра за своя ПСЖ, докато треньорът на тима Кристоф Галтие не разкри. По неговите думи, Меси трябва да поднови тренировки с "принцовете" във вторник (03.01).

Очаква се той да бъде посрещнат подобаващо след успеха на Мондиала. 7-кратният носител на "Златната топка" беше пуснат в почивка след емоционалния турнир. Сега обаче ще трябва да насочи погледа си към задълженията си с парижани.

"Много ще се радваме да го посрещнем. Лео със сигурност ще се присъедини към нас на 3-и януари. Очевидно ще бъде добре посрещнат у дома, нямам съмнения в това. Той спечели най-красивия трофей, за който изигра голяма роля", заяви Галтие пред медиите след загубата с 1:3 от Ланс.

Ето кога Лео Меси и Кристиано Роналдо могат да се срещнат отново

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички