Пускат в продажба карти за сектор "А" на "Герена"


Пускат в продажба карти за сектор "А" на "Герена"

2388 0

Сектор "А" на стадион „Георги Аспарухов" е по-близо до пускане, от когато и да било. Това разкриха от „Герена". В момента се извършват довършителни дейности и единственото, което остава, е слагането на козирка, съобщава "Меридиан мач".

От чисто финансова гледна точка обаче и това вече е изчистено. Поставянето й обаче няма да стане преди пролетта. Причината е слагането на специална мембраната, която е част от козирката и която изисква температурата да не пада под 8 градуса през цялото денонощие в продължение на 5 дни.

Всичко това обаче няма да попречи на ръководството на Левски да започне продажба на абонаментните карти за новия сектор "А" на „Герена" през месец декември. Същото се отнася и за ВИП-ложите, които са с всички екстри. Картите ще влязат в сила от момента, в който влезе в експлоатация сектор "А". От следващия сезон ще има и нова система на продажба на абонаментните карти, както и полярни цени, достъпни за абсолютно всички фенове.

Вчера Българската телекомуникационна компания влезе в Левски. Телекомът получи предложение по време на Общото събрание на акционерите да стане част от клуба. Очаква се компанията да внесе определена сума, в замяна на което ще получи 13 милиона акции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички