"Реал Мадрид никога не умира" - Роберт Левандовски предупреди Байерн Мюнхен


"Реал Мадрид никога не умира" - Роберт Левандовски предупреди Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1093 0

Бившият полски нападател на Байерн Мюнхен и настоящ на Барселона - Роберт Левандовски, предупреди баварците, че Реал Мадрид е способен да печели мачове по начин, за който няма обяснение.

Това се случи преди първия 1/2-финален дуел между германския и испанския колос в турнира Шампионска лига (кога и къде да го гледаме?).

"Това е много важен мач за Байерн, особено след такъв труден сезон. Имат шанса да стигнат до финала, но задачата им е трудна. Сблъсъкът ще бъде 50:50", заяви Лева пред "Sport BILD", а след това допълни:

"Реал Мадрид никога не умира"

"Никога не можеш да си позволиш да подцениш Реал Мадрид. Те печелят мачове, в които не можеш да повярваш и за които няма обяснение. Реал Мадрид никога не умира. Те никога не се предават. Понякога си мислиш, че си близо до победата, но в крайна сметка не си...".

Роберт Левандовски в единоборство с Тони Кроос

"Въпреки всичко, Байерн има шанс. Трябва да се представят добре в първата среща в Мюнхен. Реваншът на "Бернабеу" може да бъде специален, много външни фактори оказват влияние там. Точно това открих наскоро... Желанието ми е Байерн да победи Реал Мадрид. Ще стискам палци за тях!", каза още Левандовски пред изданието.

*През настоящия сезон 2023/24 Роберт Левандовски изигра 3 мача срещу Реал с екипа на Барселона, като загуби и трите - 1:2 (Ла Лига), 1:4 (Суперкупа) и 2:3 (Ла Лига).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Потвърдено: Часове преди мача с Реал Мадрид: Байерн Мюнхен получи страхотна четворна новина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички