Алекс Окслейд-Чембърлейн пред завръщане във Висшата лига, и то в изненадващ отбор


Алекс Окслейд-Чембърлейн пред завръщане във Висшата лига, и то в изненадващ отбор
Снимка: Getty Images

763 0

Английският Шефилд Юнайтед си е поставил сериозна цел. А именно да привлече в редиците си Алекс Окслейд-Чембърлейн и да го върне във Висшата лига, информира "Sky Sports".

Любопитно завръщане във Висшата лига

30-годишният англичанин е собственост на Бешикташ, а трансферната му цена е малко над 4 милиона евро. Той направи 30 изяви във всички състезания, вкара четири пъти и помогна на отбора да спечели Купата на Турция през първия си сезон.

Но Бешикташ, който назначи Джовани ван Бронкхорст за свой нов мениджър през юни, планира масова промяна на отбора. Твърди се, че полузащитникът е бил предлаган на британски клубове, като мнозина следят ситуацията му.

Преди да напусне Острова той носеше екипите на Саутяхмптън, Арсенал и Ливърпул. С "артилеристите" спечели три пъти Купата на Футболната асоциация и Суперкупата на страната - Къмюнити Шийлд.

Докато беше в Ливърпул изигра 146 двубоя и отбеляза 18 попадения във всички турнири. С "мърсисайдци" завоюва по веднъж трофеите във Висшата лига, Купата на Лигата, Шампионска лига, Световното клубно първенство и Суперкупата на Европа. Окслейд-Чембърлейн има 7 гола в 35 мача за националния отбор на Англия в периода 2012-2019 година.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички