Арне Слот отговори на въпроса, който най-много вълнува феновете на Ливърпул


Арне Слот отговори на въпроса, който най-много вълнува феновете на Ливърпул
Снимка: GettyImages

4643 0

Ливърпул показа добро лице в приятелските мачове до момента под ръководството на новия си треньор Арне Слот. Нидерландецът има нелеката задача да замени легендарния Юрген Клоп начело на „мърсисайдци“, но до момента бившият треньор на Фейенорд получава комплименти за работата си.

Само Ливърпул във Висшата лига не се е "подкрепил"

Въпреки това, феновете на клуба искат да видят и нови попълнения в състава, които още повече да помогнат за интеграцията на Слот в неговия първи сезон.

Арне Слот

Самият наставник обаче отговори на въпрос за липсата на придобивки и заяви, че не е лесно да се намерят играчи за клуб от ранга на Ливърпул. Те остават засега единственият клуб без направен трансфер от всички тимове във Висшата лига, но нидерландецът заяви, че клубът му поставя на първо място качеството, а не количеството.

Отговорът на Слот

„Не е никак лесна задачата да намерим футболисти, които да са достатъчно добри за нашия клуб. Виждам, че всички са се фокусирали върху тази тема. Аз пък гледам най-вече какво правим на турнето ни, как играем, какво трябва да подобрим в играта си.

Както вече споменах, летвата е поставена доста високо за потенциалните нови попълнения, защото ние разполагаме с много на брой добри футболисти. Трудно се намира играч, който да покрива изискваните в нашия клуб критерии.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Дори и да открием такъв, следва да видим дали е наличен за закупуване, трябва да се разберем както с него, така и с клуба му. Затова ситуацията не е толкова проста, но Ричард Хюз работи в тази посока и предстои да разберем какво ще се случи“, сподели Слот за трудностите да се намерят нови футболисти, но и голямото желание на него и новият спортен директор на Ливърпул да намерят подходящите играчи.

Още: Пече се "сложна" сделка: Ливърпул преговаря за звезда от ЕВРО 2024

Арне Слот уверил Дарвин Нунес, че не само ще играе, но ще е с важна роля в Ливърпул

Ливърпул вади 75 милиона за английския национал Марк Гехи

Ливърпул разби Манчестър Юнайтед, а Холанд се развихри с хеттрик за Ман Сити срещу Челси (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички