Арсенал обяви официално окончателния трансфер на Давид Рая от Брентфорд


Арсенал обяви официално окончателния трансфер на Давид Рая от Брентфорд
Снимка: Getty Images

9216 0

Арсенал има своето първо лятно попълнение. Не е изненада, че то се казва Давид Рая. "Топчиите" взеха за постоянно стража на Брентфорд, който прекара целия изминал сезон 2023/24 под наем на "Емирейтс" и си заслужи постоянния трансфер.

Давид Рая ще продължи кариерата си в Арсенал

Арсенал официално активира опцията за закупуване на Давид Рая от Брентфорд. Той вече е играч на "топчиите" с постоянен договор, закупуването му е струвало 27 милиона на управата на "артилеристите". От клуба съобщиха, че контрактът му е дългосрочен.

Още: Въпреки кошмарния му сезон: Предложиха Неймар за Арсенал, би бил перфектно попълнение

Давид Рая вече е собственост на Арсенал

Припомняме, че Арсенал имаше сериозни проблеми на вратата с английския национал Арън Рамсдейл и взе на пожар стража на Брентфорд под наем през лятото на 2023 година. 

Присъствието на Рая се усети веднага и той записа 41 мача, 20 "чисти мрежи" и спечели "Златната ръкавица" на Висшата лига.

"След година под наем сега мога да кажа, че съм играч на Арсенал за идните години. Вълнувам се да видя какво крие бъдещето, но винаги живея в настоящето и се наслаждавам на него. Сбъдната мечта е да съм тук и искам да ви благодаря за цялата подкрепа, която вече ми оказахте през последната година", заяви Давид Рая.

Още: Датите, които всеки фен на Висшата лига трябва да знае: Кога са дербитата през сезон 2024/25?

Нападателят на Нидерландия и ПСЖ Шави Симонс е основна трансферна цел на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед след Европейското по футбол 2024

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички