Арсенал вади 22 милиона за бранител на Лил


Арсенал вади 22 милиона за бранител на Лил
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Отборът на Арсенал е близо до трансфера на защитника на Лил Габриел Магалаеш, като е готов да плати 22 милиона паунда за услугите му. „Артилеристите“ са в търсене на нов централен бранител, въпреки завръщането на Уилям Салиба от едногодишен престой под наем в Сент Етиен и взимането за постоянно на Пабло Мари от Фламенго.

Габриел привлече интереса на още няколко тима, включително Наполи и Евертън, които също са отправили оферта в опита си да докарат 22-годишния играч във Висшата лига. Манчестър Юнайтед също следи ситуацията, но на този етап е неясно дали „червените дяволи“ са направили предложение към Лил. Подобно на Арсенал, Юнайтед е в търсене на централен защитник, който да може да играе с ляв крак и са проучили няколко опции. Очаква се Габриел, който е младежки национал на Бразилия, да реши бъдещето си идната седмица.

През изминалата кампания 22-годипният защитник изигра 24 мача за Лил във Френската Лига 1, като отбеляза едно попадение. А ето коя фигура от тима на Арсенал напусна клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички