Бернардо Силва се оплака от натоварения график, нарече го "безумен"


Бернардо Силва се оплака от натоварения график, нарече го "безумен"
Снимка: Getty Images

15 0

Атакуващият халф на Манчестър Сити - Бернардо Силва, стана поредният топ футболист, който изрази недоволство от претоварения сезон и многото мачове, които се налага да играят.

Силва нарече графика "безумен"

Още: Лео Меси, Кристиано Роналдо - не! Норвежки таран е идолът на Ерлинг Холанд

"Когато играчите се оплакват, хората казват, че не трябва да правят това заради живота, който живеят. И са прави, защото ние изживяваме една мечта в това, което правим. От друга страна, графикът е напълно безумен. Току-що получихме новината, че имаме само един почивен ден за мача за Карабао Къп. Играем с Арсенал, почиваме ден, след което гостуваме на Уотфорд. Вероятно ще играем на всеки три дни в продължение на месеци, ако не отпаднем от състезанията, в които участваме. Това е напълно абсурдно", сподели португалецът.

"В Шампионска лига, ако не се класираш директно за осминафиналите, ще трябва дори да изиграеш още два мача. Вярно е, че съставите са по-големи, но не мога да кажа, че е лесно. Не е било лесно. Прекарвам много малко време със семейството и приятелите си. Количеството мачове, на които сме подложени, е напълно абсурдно", добави още звездата на "гражданите".

По този начин португалският национал се присъединява към редица свои колеги, които споделят същото мнение. Разбира се, не само футболисти, но и много прочути треньори са се оплаквали от натовареният график на техните отбори.

Кевин де Бройне най-сетне разясни повече за своето бъдеще

"Когато Ерлинг Холанд получи топката, може да сте сигурни, че ще отбележи"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички