Безсмислен и безпричинен хейт по Маркъс Рашфорд


Безсмислен и безпричинен хейт по Маркъс Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

2570 0

Маркъс Рашфорд бързо се превърна в любимец на феновете на Манчестър Юнайтед, защото е юноша на отбора, едва на 18 години е и реализира цели 8 гола през миналия сезон с екипа на "червените дяволи" - сред тях два срещу Арсенал и победен срещу Манчестър Сити.

Също така младокът отбеляза гол в дебюта си за английския национален отбор и заслужено получи игрови минути на Евро 2016 - според болшинството, дори твърде малко на брой минути.

ЗЛАТАН СИ ГЛЪТНА ЕЗИКА КАТО ВИДЯ КАКВО МОЖЕ РАШФОРД

Да не забравяме и как Златан Ибрахимович се възхити на младока, когато той собственоръчно изработи третия гол срещу Галатасарай при победата с 5:2 в последната контрола.

И все пак - намери се кой да омаловажи и да обезличи Рашфорд - бившият треньор на Астън Вила и Нюкасъл Пол Ламбърт. И то без никаква видима причина.

"Рашфорд не е нищо особено. Лесно му е. Уейн Рууни и Майкъл Карик го носят на гърба си. Когато си толкова млад, знаеш, че никога няма да те критикуват, независимо колко пъти сбъркаш. Чак като станеш на 23-24 години започват критиките", коментира Ламбърт.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

След като "специалистите" на Острова по такъв начин се отнасят с най-вълнуващите си перспективи за бъдещето, как очакват скоро да спечелят трофей от голям турнир?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички