Бивш треньор на Юнайтед и клубна легенда: Тен Хаг върши страхотна работа


Бивш треньор на Юнайтед и клубна легенда: Тен Хаг върши страхотна работа
Снимка: Getty Images

788 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед - Дейвид Мойс, смята, че колегата му начело на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, си върши работата страхотно.

Спекулациите за уволнението на Тен Хаг не стихват

От началото на сезона бъдещето на нидерландеца е предмет на спекулации, особено след лошия старт на отбора. В момента Юнайтед заема 14-ото място във Висшата лига.

Мойс знае добре на какво е подложен Тен Хаг

Дейвид Мойс се застъпи за него

"Мисля, че той върши страхотно своята работа. Смятам, че демонстрира невероятна стабилност в създалата се ситуация и мисля, че той заслужава похвали за начина, по който се държи", каза Мойс пред "ВВС".

"Доколкото знам, той не се свени от каквито и да било въпроси, които му задавате, нито от интервюта в медиите. Мисля, че заслужава голяма похвала за това, защото работата му е свързана с невероятен натиск и обсъждане от хората. Така че трябва да кажа, че той върши страхотна работа", допълни треньорът, наследил легендата сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд".

Уейн Рууни също защити треньора

Легендата на "червените дяволи" - Уейн Рууни, също подкрепи Тен Хаг. "Разбира се, зависи от собствениците на Манчестър Юнайтед да решат дали той е правилният човек за поста. Но съм сигурен, че Ерик Тен Хаг е страхотен мениджър. Той спечели трофеи навсякъде, където отиде, включително в Манчестър Юнайтед", сподели бившият нападател, цитиран от "Daily Mail". Неговото мнение не бе споделено от бившия му съотборник Димитър Бербатов

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички