Деклан Райс обясни чувството след първия си червен картон: Видя се, че бях шокиран


Деклан Райс обясни чувството след първия си червен картон: Видя се, че бях шокиран
Снимка: Getty Images

999 0

Полузащитникът на Арсенал - Деклан Райс, призна, че е бил шокиран от своето изгонване в мача срещу Брайтън вчера. В началото на второто полувреме той получи втори жълт картон, тъй като е бавел играта.

В същото време англичанинът бе изритан от играч на Брайтън. Сега Райс признава, че е бил много изненадан, но се извинява и обещава да си направи правилните изводи.

Райс се извини на съотборниците си

Още: ВИДЕО: Арсенал загуби първи точки за сезона срещу Брайтън след съдийска тесла

Чиста проба шок

"Бях шокиран. Мисля, че можете да видите на лицето ми, че бях шокиран. Противникът очевидно го използва срещу мен... Нямах време да избягам и той ме удари с топката. Докоснах топката с външната част на крака си. Вижте, това са правилата на играта", започна Райс, цитиран от "Evening Standard".

Приема първия си жълт картон, но...

"Разбира се, ако докоснете топката в такава ситуация, дори и леко, тогава това е червен картон, като се има предвид, че вече бях предупреден през първото полувреме. Напълно приемам първия жълт картон - беше битка 50-50, която аз не спечелих. Но през второто полувреме, особено близо до ъгловия флаг... Не можете да направите това. Беше трудно, беше жестоко, но тези неща се случват", продължи Райс.

Райс се извини и даде обещание

"Това е първото ми изгонване в кариерата, така че просто искам да се извиня на моите съотборници, което вече направих, и на феновете. Никога не е приятно, когато те изгонят. Оставаш с чувство за вина и имах късмет днес, че съотборниците ми наистина ми помогнаха и не загубихме мача.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Ще се поуча от това, наистина оценявам подкрепата на феновете, както винаги. Не е в природата ми да получавам червени картони, така че ще се поуча от това и ще видя къде мога да се подобря и определено ще се върна", завърши звездата на "топчиите".

Още: Шокиращо: Шампионска лига започва с мачове на колоси в четвъртък!

Бивш играч на Реал съсипа Деклан Райс: За 100 милиона трябва поне топката да можеш да движиш напред

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички