Дуетът Диас-Салах донесе първи домакински успех на Ливърпул на Слот за сезона


Дуетът Диас-Салах донесе първи домакински успех на Ливърпул на Слот за сезона
Снимка: Getty Images

20 0

Ливърпул спечели и втория си мач във Висшата лига през новия сезон начело с Арне Слот. "Червените" се наложиха над Брентфорд с 2:0 след попадения в двете полувремена. Голмайстори за домакините бяха Луис Диас и Мохамед Салах.

Мърсисайдци откриха у дома в 13' след контраатака, при която Жота намери Луис Диас добре позициониран и колумбиецът не сгреши - 1:0.

Диас даде тон за успеха на "Анфийлд"

В 19' стражът на "пчеличките" спаси удар на Робъртсън, а в края на частта Алисон направи своята първа решителна намеса в мача. Бразилецът отрази удар на Люис-Потър с глава.

Началото на второто полувреме започна със ситуация за "червените", но и този удар на Робъртсън бе спасен. След това и Алисон се намеси при удар на Нейтън Колинс, за да задържи аванса на домакините. Малко след това Колинс предотврати сигурен втори гол на Ливърпул след изстрел на Жота.

Мърсисайдци вкараха своето второ попадение и подпечатаха победата в 70-ата минута, когато открадната топка в половината на Брентфорд достигна до Диас, който намери Салах. Египтянинът реализира за първия домакински успех през новия сезон.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички