"Една обща цел": Ван Дайк разкри какви са били първите му думи към Слот в Ливърпул


"Една обща цел": Ван Дайк разкри какви са били първите му думи към Слот в Ливърпул
Снимка: Getty Images

705 0

Капитанът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, говори пред английската преса преди голямото английско дерби между мърсисайдци и Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд", което ще е част от третия кърг на английската Висша лига.

Пред медиите ниделандският национал заяви какви са били първите му думи към Арне Слот и допълни, че футболистите имат пълна вяра в неговите мениджърски качества и идеи.

Още: Тен Хаг посочи предимството на Ливърпул пред Юнайтед и отсече: Винаги можем да спечелим

Какво каза Ван Дайк?

"През лятото се случиха големи промени и на всички им бе интересно да разберат какво ще се случи с Ливърпул. Мога да кажа, че в момента нещата протичат много добре. Твърдя това не просто от мое име, а и от името на всичките ми съотборници", каза нидерландецът.

"Още в първия ми разговор с мениджъра му казах, че съм насреща за всичко, което му е нужно. Все пак всички имаме една обща цел и тя е да постигнем възможно най-добрите резултати. За да бъде това възможно, ние трябва да работим в един ритъм. Това му казах и на него".

"Сезонът ще бъде дълъг и има много мачове. Ще ни бъде нужен абсолютно всеки и се радвам, че засилихме конкуренцията и качеството в отбора. Радвам се, че Киеза е при нас. Това е отличен трансфер, особено за тази сума", каза още лидерът на мърсисайдци.

Броени часове преди края на трансферния прозорец: Арне Слот съобщи дали чака още нови футболисти

Ливърпул и Нюкасъл се присъединяват към Барса в битката за талантлив бранител

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички