Екс звезда на Юнайтед: Ако бях в ръководството, бих забранил на Рангник пресконференциите!


Екс звезда на Юнайтед: Ако бях в ръководството, бих забранил на Рангник пресконференциите!
Снимка: Getty Images

1829 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд изрази мнение, че клубът трябва да наложи забрана на мениджъра си Ралф Рангник да говори с пресата. Според британеца треньорът изнася "мръсното бельо" в клуба публично и това изобщо не помага на "червените дяволи".

"Не ми харесва, че изнася мръсното бельо на публично място, въпреки че още заема длъжността старши треньор. Понякога феновете се радват на това, те искат да погледнат зад кулисите, но той разкрива информация, която не трябва да разкрива. Все още си треньор, човече, отпусни се и уважавай хората около теб", започна бившият бранител в своя подкаст.

"Голяма част от казаното от него изглежда се използва от него, за да се дистанцира от случващото се. Но той трябва да поеме част от отговорността за това, че при него отборът стана още по-зле. Той беше взет, за да стабилизира ситуацията и да изведе отбора в Шампионска лига. Не се справи със задачата, това не може да се отрече", продължи Фърдинанд.

"Но сега той прехвърля вината върху всички около себе си, което намирам за малко неприятно. Неговото разочарование се проявява в интервютата му. Честно казано, ако бях на мястото на ръководството, не бих му позволявал да провежда пресконференции. Не искам подобни неща да стигат до медиите", завърши британецът. А ето кога Рангник призна и за проблеми в съблекалнята на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички