Енцо Мареска потвърди добра новина за Челси и се закани на Ливърпул


Енцо Мареска потвърди добра новина за Челси и се закани на Ливърпул
Снимка: Getty Images

1910 0

Мениджърът на Челси - Енцо Мареска, определи предстоящата визита на Ливърпул като "специален мач". Лондонският клуб показва отлична форма при гостуванията си във Висшата лига от началото на сезона и има амбиции да вземе точки на "Анфийлд", въпреки липсата на победа над Ливърпул в последните девет мача между двата отбора.

Мареска също така потвърди, че капитанът на Челси, Рийс Джеймс, е напълно възстановен и готов за игра, което е добра новина за селекцията му преди важния сблъсък.

Още: Точно преди дербито с Ливърпул: Рийс Джеймс се завръща в игра за Челси

Какво каза Енцо Мареска?

"Рийс Джеймс е на разположение. Той работи с нас по време на паузата за националните отбори. Това са добри новини, особено за него. В момента той не може да играе по два мача седмично. Мисля, че сега най-доброто решение е да играе по един път седмично. В бъдеще? Все още не знам", сподели италианецът.

 

"Мачовете срещу Ливърпул са специални за всички клубове. Средата там е фантастична и ние сме развълнувани да играем в такъв тип мач. Те са много труден съперник. Ще дадем всичко от себе си, за да вземем точки. Те се справят фантастично, имат много добри играчи и много добър мениджър. Клубът е много добър. От доста години те са на това ниво и продължават да го поддържат, което е важно за тях".

"Ще подходим към двубоя без да мислим къде сме в класирането. Този мач все пак няма да определи докъде сме стигнали", добави още Енцо Мареска.

Още: Обрат: Челси взе финално решение за бъдещето на Михайло Мудрик

Още: Челси ще лети чак до Китай, за да играе мач от Лигата на конференциите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички