Грешки в миналото пречат на Гуардиола да изгради нов Ман Сити


Грешки в миналото пречат на Гуардиола да изгради нов Ман Сити

1498 0

Неизгодни договори с цели седем футболисти на Манчестър Сити пречат на Пеп Гуардиола да се развихри още повече на трансферния пазар, информира "Дейли Мейл".

Става въпрос за контрактите на седем играчи, които изтичат след края на предстоящия сезон и според които въпросните ще получат големи бонуси за "лоялност" към отбора, задето са си изпълнили целия период на договорите.

ГУАРДИОЛА ОБЕЩА ДА СТИСНЕ РЪКАТА НА МОУРИНЬО

Това са Яя Туре, Фернандиньо, Пабло Сабалета, Гаел Клиши, Хесус Навас, Бакари Саня и Уили Кабайеро. Сити все още не са им предложили нови договори, а ако не го направят, не само ще ги загубят като свободни агенти, но ще трябва да им плащат бонуси, защото са си изпълнили периода на уговорката с "гражданите".

Това е и част от причината те все още да са в отбора, въпреки че не всички са титуляри. Сити обаче трябва да се отърве от някой от тях, защото в състава си има 18 чужденци, а във Висшата лига има ограничение за 17 - така Гуардиола не можа да купува когото си поиска, защото трябва да се съобразява с административните пречки, които е наследил от предшествениците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички