Хендерсън: Ливърпул може и без Джерард


Хендерсън: Ливърпул може и без Джерард

1539 0

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард пропусна дузпа, но отбеляза победното попадение за "червените" в двубоя срещу КПР през изминалия кръг. Спечелените 3 точки оставят надеждата за класиране в топ 4 все още жива. Въпреки ключовата роля, която изигра бившият англиийски национал, вицекапитанът Джордан Хендерсън смята, че отборът му може да се справи и без легендата.

Според Хендерсън напускането на Джерард ще бъде голяма загуба за Ливърпул. Той обаче вярва, че "мърсисайдци" ги чака светло бъдеще въпреки напускането на талисмана им в посока ЛА Галакси.

"Той ще бъде голяма загуба за отбора. Стиви е нашият лидер и има голямо влияние върху нас по време на мачовете, така че футболисти като него винаги ще ни липсват. Но същевременно ние трябва да продължим напред, както самият той направи, и мисля, че имаме футболисти, които могат да допринесат за това отборът да се представи добре през следващия сезон", сподели наследникът на капитанската лента.

Представянето на Джерард в мача срещу КПР Хендерсън коментира така: "Беше типично в стила на Стиви. Той се разочарова от дузпата, но бързо го преодоля, продължи да играе и се издигна като победител. Зарадвах се за него, защото съм сигурен, че нямаше да може да мигне през нощtа. Това показва неговият характер."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички