И Бака навит за Ливърпул


И Бака навит за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2290 0

Английският гранд Ливърпул и още един отбор от Висшата лига проявяват интерес към звездата на Севиля Карлос Бака, твърди агентът на футболиста.

28-годишният нападател, който има още 3 години от договора си с тазгодишните носителите на трофея в Лига Европа, има клауза за откупуване на стойност 30 млн. евро, но никой клуб до момента не е предлагал такава сума.

"Има интрес към него, но досега не сме получавали официална оферта. Ливърпул и още един клуб от Висшата лига са проявили интерес, но също има и тимове от Италия. Това, което е ясно, е, че те тртябва да отговорят на клаузата, но на този етап никой не е предложил нещо подобно", сподели пред Guardian агентът на играча Серхио Барилия.

Барилия настоя, че Бака, който участва с националния отбор на Колумбия на Копа Америка, не бърза да напуска Севиля, тъй като тимът със сигурност ще участва в Шампионската лига. Той обаче не би отказал и преминаване в Ливърпул, ако клубът го пожелае.

"Преди да замине за Чили, ние направихме списък с клубовете, които покриват изискванията на Карлос и Ливърпул фигурираше там", допълни агентът на колумбиеца. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Бака, който е отбелязал 34 попадения в 71 мача, откакто се присъедини към Севиля преди две години от Клуб Брюж, е цел още на Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Рома и Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички