Има сделка: Англичани взимат под носа на Ювентус Жан-Клер Тодибо


Има сделка: Англичани взимат под носа на Ювентус Жан-Клер Тодибо
Снимка: GettyImages

8069 0

Жан-Клер Тодибо е едно от най-дискутираните имена сред защитниците през това лято. Интерес към него със сигурност не липсва на трансферния пазар.

Жан-Клер Тодибо

Преди седмици се смяташе, че Манчестър Юнайтед ще го закупи, но за тях се оказа проблем това, че собственик на англичаните и Ница е сър Джим Ратклиф, а отделно те ще играят и в един и същ европейски турнир - Лига Европа. Това отвори път за Ювентус, които също влязоха в борбата за неговия подпис.

Според информация на "Sky Sports“ обаче Тодибо ще премине в състава на Уест Хям, които са постигнали разбирателство както със сегашния му клуб, така и със самия играч.

Още: Манчестър Юнайтед иска да размени Джейдън Санчо за Федерико Киеза с Ювентус

Офертата на Уест Хям

„Чуковете“ ще привлекат френския бранител под наем за срок от една година. В този договор ще има и клауза, според която английският клуб може да закупи за постоянно футболиста след 12 месеца за сумата от 27 млн. паунда. В следващите дни се очаква и официално двата клуба да обявят предстоящия трансфер.

Има обаче възможност за обрат - самият защитник предпочита да играе за Ювентус и "бианконерите" все още имат шанс да го привлекат. Това очаква да се случи и Фабрицио Романо, който посъветва последователите си да не бързат да считат преминаването на Тодибо в Уест Хям за сигурно. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

По съвет на Дан Ашуърт: Манчестър Юнайтед вади милиони за Бремер от Ювентус?

Манчестър Юнайтед "хвърли око" на 26-годишен футболист на Ювентус?

Продажба на загуба: Ювентус приютява двама ненужни на Манчестър Юнайтед футболисти?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички