Жалко: Юрген Клоп може да не води Ливърпул на "Анфийлд" в последния мач за сезона


Жалко: Юрген Клоп може да не води Ливърпул на "Анфийлд" в последния мач за сезона
Снимка: Getty Images

12688 0

До края на сезона за Ливърпул остават два мача. Първо гостуване на Астън Вила, а след това и двубой срещу Уулвърхемптън на "Анфийлд". Именно това ще бъде и последният мач на Юрген Клоп начело на отбора, като феновете ще искат да го изпратят подобаващо.

Оказва се обаче, че това може да се окаже невъзможно заради нелепа причина. Германският мениджър, който нерядко е показвал избухливия си характер, е изправен пред наказание за натрупани жълти картони.

Клоп пред угрозата да бъде наказан за последния мач на "Анфийлд"

Още: Странно: Титуляр на Ливърпул озадачи - феновете видяха намек, че напуска клуба (СНИМКА)

Ако той бъде официално предупреден срещу "виланите", то тогава ще получи наказание от един мач, което ще е валидно точно за последния мач срещу Уулвс. Така 56-годишният специалист трябва да контролира много добре нервите си срещу Унай Емери и компания.

До този момент Клоп е получил два жълти картона (при треньорите при трети идва наказание от един мач). Първият бе срещу Лутън, когато побесня, че няма нарушение срещу Върджил ван Дайк в противниковото наказателно поле. Второто бе срещу Бърнли - отново за претенции за дузпа, но срещу Диого Жота.

Юрген Клоп си тръгва от Ливърпул

Въпросните срещи до края на кампанията не влияят по никакъв начин на Ливърпул за класирането. Изглежда невъзможно мърсисайдци да изместят някой измежду Манчестър Сити и Арсенал, а в същото време Астън Вила е четвърти с 11 точки пасив от мърсисайдци. Самият Юрген Клоп пък разкри кое го дразни най-много в работата му в Ливърпул.

Още: При 4:0: Ливърпул дръпна “ръчната” и Тотнъм вбеси “Анфийлд” (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички