Кевин Де Бройне каза какво би го отдалечило от Манчестър Сити заради Саудитска Арабия


Кевин Де Бройне каза какво би го отдалечило от Манчестър Сити заради Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

848 0

Белгийската звезда Кевин Де Бройне разкри какво трябва да се случи, за да скъса връзките си с Манчестър Сити през настоящата година, за да се отправи към Саудитска Арабия. Последните седмици се засилиха слуховете му за евентуално преминаване там.

33-годишният полузащитник вече се намира в последните 12 месеца от договора си на "Етихад Стейдиъм". Все още не са предложени нови условия за шесткратния носител на титлата във Висшата лига, който е в Сити от 2015 г., но се очаква да има разговори.

Де Бройне обясни дали би напуснал Сити

Още: Желаният от 5 гранда Джошуа Кимих избра - ще играе във Висшата лига

Поне още един сезон ще го гледаме в Сити

"Прочетох много заглавия, но не съм говорил с никого. Надявам се да издържа още няколко години. Всички знаят, че имам договор със Сити за още една година, както и че още не съм говорил с никого. Предполагам, че ще има разговори със Сити през следващите няколко месеца. Ако не, ще трябва да търся нещо друго. Но е трудно да се каже какво ще се случи. Моето лято ще бъде много тихо. Ще се насладя на празниците си. И тогава ще се върна в Сити", сподели Де Бройне.

Де Бройне би сключил изгоден договор, ако последва играчи като Кристиано Роналдо и Карим Бензема в Саудитската професионална лига, но белгиецът обясни така: "Вижте, имам повече от достатъчно пари. Знам това достатъчно добре. Ако по-късно ми се предложи безумна сума, това не е за мен. Това е за цялото ми семейство, приятелите ми, децата ми, правнуците ми, съседите на децата ми".

Още: Футболистите на един европейски гранд най-често стават играч на мача на Европейското

Висшата лига започва с Челси - Манчестър Сити! Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм с приемливи съперници

Нападателят на Нидерландия и ПСЖ Шави Симонс е основна трансферна цел на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед след Европейското по футбол 2024

Звезда на Манчестър Сити и Англия направил най-странното преди началото на Европейското първенство

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички