Клоп задейства машината - готви се първи трансфер от Дортмунд към Ливърпул


Клоп задейства машината - готви се първи трансфер от Дортмунд към Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2782 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще привлече защитника на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич, информира в днешното си издание реномираното немско издание "Билд".

След като първо в Англия писаха за вероятността сръбският бранител да заиграе на "Анфийлд", сега германската медия е категорична, че бившият титуляр на "Сигнал Идуна Парк" е готов да последва любимия си треньор във Висшата лига.

Под ръководството на Клоп Суботич играеше най-добрия си футбол и беше несменяем титуляр в Борусия, но с идването на Томас Тухел и минутите на сърбина намаляха драстично. Той има едва два мача през сезона, като пред него в списъка за титуляри на новия треньор са Матс Хумелс, Сократис Папастатополус и Матиас Гинтер.

Това е причината Суботич да търси изход от неприятната ситуация, като именно Клоп държи да привлече опитния защитник в селекцията си. В момента той разполага с 4-ма играчи на този пост, но засега не показва особено доверие на Мамаду Сако и Коло Туре.

Самият играч не желае да коментира трансферни слухове, но в Германия са убедени, че следващата му дестинация е "Анфийлд", и то през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички