Легенда на Челси с унищожителни критики, прогнозира кошмарно бъдеще за английския гранд


Легенда на Челси с унищожителни критики, прогнозира кошмарно бъдеще за английския гранд
Снимка: GettyImages

1204 0

Челси със сигурност не се намира в най-успешния си период в годините след Роман Абрамович. Откакто новите собственици, начело с Тод Боели, застанаха начело на лондонския клуб, големите трофеи остават далеч от "Стамфорд Бридж".

За поредно лято ръководството се концентрира върху привличането на млади играчи, които да са гръбнакът на тима през следващите сезони.

Челси

По този начин обаче съставът на Челси не разполага с по-опитни и доказани играчи, които да могат чрез своите лидерски умения да водят тима към успехи. Точно по тази тема се изказа и легендата на английския клуб Франк Лебьоф, който игра там в периода 1996 - 2001 година.

Французинът безпощаден към собствениците

Французинът, който от дълги години работи като анализатор в „ESPN”, се нахвърли сериозно върху управниците на бившия клуб и заяви опасенията си, че Челси може никога повече да не спечели Висшата лига:

Франк Лебьоф

Още: Изненада: Манчестър Юнайтед със сериозен интерес към Чилуел от Челси

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

„Някои от нашите фенове си мислят, че можем да започнем следващия сезон на чисто, но това няма как да стане при положение, че до момента сме изхарчили милиарди долари. Клубът може да прави каквото си поиска със своите пари, но като бивш състезател на Челси съм на мнение, че случващото се на „Стамфорд Бридж“ е позорно.

В състава има определено талантливи играчи, но има липса на лидери и футболисти, на които можеш да се довериш. Точно това е най-големият проблем за Енцо Мареска. Възможно е Челси да вземе някоя купа, като например ФА Къп, но не и Висшата лига, това е невъзможно.

Ако те продължават да налагат абсолютно същата политика и през следващите години, си мисля, че повече няма да триумфират във Висшата лига. На тях им трябват и опитни състезатели, просто няма как да имаме успехи с подобно мислене като сегашното.“

След отказания нов договор: Челси се договори с гранд за продажбата на Конър Галахър

Енцо Фернандес получи зелена светлина от Челси: Присъединява се към отбора

Готви се нещо невиждано в Челси: Енцо Мареска напът да се раздели с 12 играчи

Челси с ново странно решение: Вади 20 милиона за футболист, от когото няма нужда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички